У кожного підприємства м’ясного профілю свої вимоги щодо обсягів та виду м’ясної продукції. Саме тому ми не лише суворо контролюємо якість, а й постійно розширюємо асортимент.

Сьогодні компанія «Єврокомерс» пропонує покупцям свинину, яловичину, курятину, а також великий вибір субпродуктів. Усі етапи нашої діяльності чітко налагоджені, що дозволяє запевнити вас у повній відповідності всім європейським та вітчизняним стандартам кожної тушки, кожного філе чи гомілки.

Як все відбувається?

Все починається зі співпраці з тваринницькими комплексами. У них ми купуємо худобу та птицю, що визнана здоровою та придатною до забою ветеринарним і санітарним контролем.

Живі тварини потрапляють у цех передзабійного утримання. Наступний крок – цех первинної переробки. Слід відзначити, що ми особливо слідкуємо за чистотою приміщень, стерильністю інструментів та відповідністю стандартам забою.

Після забою кваліфіковані сортувальники розподіляють продукцію та відправляють її у різні цехи (кишковий, жировий цехи, цех субпродуктів; м’ясо – у холодильний цех).

Новітні технології зберігання м’яса

У нашій компанії ви можете придбати як свіже, так і охолоджене чи заморожене м’ясо. Працюючи з великими замовленнями, на підготовку яких потрібно декілька днів, готову продукцію ми зберігаємо у спеціально обладнаних холодильниках. Там м’ясо та субпродукти можуть знаходитися не більше ніж 3 дні з моменту забою тварин – якісь продукту для нас пріоритетна.

Аби свинина, яловичина та курятина не втрачали свої смакові властивості, естетичний вигляд та поживні речовини, ми зберігаємо їх у сучасних камерах, спеціально обладнаних для охолодженого та замороженого м’яса. За цей процес відповідають кваліфіковані технологи.

Нашою гордістю є надсучасна камера, де м’ясо обробляють за технологією шокової заморозки (за температури -35 °C). Переваг такого методу декілька:

  • скорочення часу заморозки та виробничих площ (це дозволяє виконувати для вас більші за обсягом замовлення);
  • зберігання всіх смакових якостей та цінності продукту на рівні свіжого м’яса;
  • подовження терміну зберігання.

Робота з «масштабними» замовленнями

За кожен етап виробництва, навіть за кожен надріз, відповідає окремий спеціаліст. Це, а також повна конвеєризація процесу забою і розробки туш, сепарація та охолодження, дозволяють виконувати великі за обсягом замовлення у найкоротші терміни.

Вам потрібно три тонни курячих крилець чи 1 000 свинячих напівтуш? Аби виконати ваш запит, нам достатньо одного дня! Те ж стосується замовлення субпродуктів – печінки, лопаток, п’ятачків, нирок тощо.

Ми переконані: всебічна підтримка наших клієнтів та можливість пропонувати їм м’ясну продукцію європейської якості – запорука ефективної довготривалої співпраці. Прямуйте до успіху з кращими!