Європейська якість!

Ми перше вітчизняне підприємство яке ввело європейську систему кваліфікації туш свиней SEUROP.
SEUROP — європейська класифікація туш ВРХ, свиней, кіз та овець з огляду на вихід пісного м’яса. Кожна літера означає «клас» м’яса: S («superior») — найвища якість; E («excellent») — чудова; U («very good») — дуже хороша; R («good») — хороша; О («fair») — середня; P («poor») — погана. Для свинячих туш та напівтуш уміст пісного м’яса, згідно з SEUROP:

PORK SIDES
S — 60% і більше; E — 55%; U — 50%; R — 45%; O — 40%; P — 40%

Порівняльна таблиця виходу продукції після обвалювання півтуш свинних S, E, U класів

Продукція вихід з U, % вихід з E, % вихід з S, %
1 Шийна частина свинна / Pork collar 3,76 4,31 5,16
2 Лопатка свинна / Pork shoulder 4D 7,00 8,50 8,64
3 Корейка свинна з кромкою зачищена /
Pork Loin chain-off
5,64 6,34 7,86
4 Вирізка свинна / Pork tenderloin 0,77 0,84 1,06
5 Задній окіст-хвостова част.свинний / Pork ham 4D 15,23 16,43 18,19
32,40 36,42 40,91
6 Сало свинне хребтове/ Pork backfat 2,94 0,67
7 Сало свинне / Pork cutting fat 11,61 8,53 5,88
14,55 9,20 5,88
Решта елементів після обвалювання: 52,81 54,07 53,00
Відхід: 0,24 0,31 0,21
Разом: 100,00 100,00 100,00

Такий підхід вигідний навіть в сучасних українських реаліях.
Для відслідковування якості м’яса свиней, відправлених на забій, використовується спеціальний сканер. Ознайомитись з цим процесом детальніше можна на відео.

Основний напрямок діяльності компанії «Єврокомерс» – забій свиней для виготовлення свинини, м’ясопродуктів в елементах та субпродуктів.

Критеріїв відбору тварин декілька: відповідність ветеринарним та санітарним нормам, відсутність захворювань, належність до м’ясних порід, здоровий вигляд, вгодованість, доглянутість.

Ми не ризикуємо своєю відмінною репутацією, а тому закуповуємо худобу лише у перевірених тваринницьких господарств. Власний автопарк та наявність машин, спеціально обладнаних для перевезення тварин, дозволяють нам взяти на себе доставку свиней від ферми до цеху передзабійного утримання.

Асортимент продукції дуже широкий. Найчастіше нам замовляють м’ясо свиней. Причому ми продаємо його як напівтушками, так і в розробленому вигляді (грудинка, шинка, лопатки, вирізка, полядвиця, голонка тощо). Варто зазначити, що за чітким дотриманням норм та ювелірною точністю розробки м’яса слідкують кваліфіковані м’ясники і технологи.

Ми реалізовуємо і субпродукти – свинячі вушка, ноги, серця, печінку, легені, голови, нирки, шкіру, п’ятачки, хвости, а також сало (тверде, хребтове).

Вагомою перевагою співпраці з нами є можливість замовити великі обсяги продукту та їхню доставку у будь-який куточок України.