Лодка 1

Виробник Україна
Характеристика заморожені
Термін придатності
Охолоджена продукція 12 діб при t = 0 – +4 ºС
Морожена продукція 6 місяців при -18 ºС
Статус є в наявності

Підгарля з шкірою (лодка)

Про таку назву частини свинячої туші як підгарля чув не кожен. Але кожен знає, яка вона на смак – її можна солити, коптити, жарити чи навіть запікати. Підгарля вважається однією з найбільш жирних частин туші. Саме тому, з нього часто отримують жир, який потім стає у нагоді при приготуванні котлет, паштету та листкового тіста – у якості добавки. Не зважаючи на занадто високу жирність – підгарля  є чудовим джерелом цинку та вітаміну В, а відтак стимулює хороший ріст волосся і нігтів, а також вироблення червоних кров’яних тілець. Купити піддгаря за найкращою ціною можна у компанії «Єврокомерс». Наша продукція має гарантію якості, а замовлення можливе від 0,5 до 50 тонн. Зробити замовлення можливо як на сайті, так і за вказаними телефонами.

Залишити заявку або отримайте детальну інформацію за телефоном +38 067 373-66-07