Калтик 1, Adam's apple

Виробник Україна
Характеристика заморожений
Термін придатності
Охолоджена продукція 12 діб при t = 0 – +4 ºС
Морожена продукція 6 місяців при мінус 18 ºС
Статус є в наявності

Ціни договірні оптові.

Усі внутрішні органи тварин (серце, печінка, трахея, тощо) вважаються субпродуктами. Очевидно, що цінність цих частин свинячої туші набагато менша, ніж цінність самого м’яса. Проте це аж ніяк не відміняє наявність у них корисних речовин та мінералів і високі смакові якості – недарма саме субпродукти найчастіше використовуються для закусок, приготування ковбас, паштетів і тому подібного. Калтик свинний – це та частина свинячої туші, про яку не кожен навіть знає. Калтик – це верхня частина трахеї або, іншими словами, гортань. Відноситься він до другої категорії субпродуктів.  Завдяки своїй формі часто використовується для приготування різноманітних фаршированих рулетів.  Придбати калтик свинячий у потрібному вам об’ємі можна у компанії «Єврокомерс». Доставимо за вказаною адресою у найкоротші терміни.

Залишити заявку або отримайте детальну інформацію за телефоном +38 067 373-66-07