Кістки свинні з лопатки

Виробник Україна
Характеристика заморожені
Термін придатності
Охолоджена продукція 12 діб при t = 0 – +4 ºС
Морожена продукція 6 місяців при мінус 18 ºС
Статус є в наявності

 

Свинячі кісточки часто використовуються у кулінарії, в основному – для приготування супів. Під час приготування кістки віддають усі мікроелементи у бульйон, роблячи його по-справжньому корисним – все через наявність кальцію і фосфору, кремнію і калію, білку і колагену. Крім того, він стає чудовим джерелом отримання амінокислот, важливих для гармонійної роботи організму – вони здатні знімати запалення та зменшувати больові синдроми.

Купити свинячі кістки різних видів можна у компанії «Єврокомерс». Ми займаємось оптовим продажем м’яса та субпродуктів, опт починається з 0,5 тонн. Доставка відбувається за допомогою власної спеціальної техніки – уся продукція доставляється у замороженому вигляді. Ціна договірна.

Залишити заявку або отримайте детальну інформацію за телефоном +38 067 373-66-07