Сердце свинне

Виробник Україна
Характеристика охолоджене або заморожене
Термін придатності
Охолоджена продукція 12 діб при t = 0 – +4 ºС
Морожена продукція 6 місяців при -18 ºС
Статус є в наявності

Ціни договірні оптові.

Серце свинне

Свиняче серце – це субпродукт першої категорії, який відрізняється своєю твердою і щільною структурою. Якісне серце свині має бути темно-червоного кольору. Характеризується специфічним запахом, але він зникає під час приготування, а саме серце стає м’яким. Субпродукт може використовуватися як для приготування різних страв домашньої кухні (закуски і салати), так і для промисловості – адже відмінно підходить для створення ковбас і паштетів. Саме серце свиняче вважається кращим субпродуктом для отримання фаршу, а так само для наповнення пирогів. Наявність багатьох вітамінів, йоду, цинку, заліза і калію роблять продукт ще й по-справжньому корисним. Купити свинячі серця можна у компанії «Еврокомерс». Ми пропонуємо відмінну ціну за високу якість продукту, який ще й доставимо до вас в будь-яке місто країни.

Залишити заявку або отримайте детальну інформацію за телефоном +38 067 373-66-07