Печінка свинна
Виробник | Україна |
Характеристика | охолоджена або заморожена |
Термін придатності | |
Охолоджена продукція | 12 діб при t = 0 – +4 ºС |
Морожена продукція | 6 місяців при -18 ºС |
Статус | є в наявності |
Ціни договірні оптові.
Печінка свинна
Одним із найкорисніших субпродуктів вважається свиняча печінка. Проте обрати якісний і свіжий продукт не так вже й легко. При її виборі потрібно звертати увагу на такі аспекти: колір (він повинен бути світло-коричневим або ж червонувато-коричневим), якість поверхні (гладка, пружна, місце зрізу – вологе), запах (кислинка в запасі – признак зіпсованого продукту, запах повинен бути приємним і солодкуватим). Свинна печінка може бути смаженою, запеченою, відвареною, більш того, саме печінка свиняча –найважливіший і основний інгредієнт паштетів. Компанія «Єврокомерс» займається виготовленням та реалізацією м’яса та субпродуктів найвищої якості. Виробництво відбувається за допомогою виключно нових технологій, а доставка – у спеціальній техніці, котра дозволяє м’ясу залишатись свіжим впродовж довгих кілометрів до вашої локації.