Серце свинне
Виробник | Україна |
Характеристика | охолоджене або заморожене |
Термін придатності | |
Охолоджена продукція | 12 діб при t = 0 – +4 ºС |
Морожена продукція | 6 місяців при -18 ºС |
Статус | є в наявності |
Ціни договірні оптові.
Серце свинне
Свиняче серце – це субпродукт першої категорії, який відрізняється своєю твердою і щільною структурою. Якісне серце свині має бути темно-червоного кольору. Характеризується специфічним запахом, але він зникає під час приготування, а саме серце стає м’яким. Субпродукт може використовуватися як для приготування різних страв домашньої кухні (закуски і салати), так і для промисловості – адже відмінно підходить для створення ковбас і паштетів. Саме серце свиняче вважається кращим субпродуктом для отримання фаршу, а так само для наповнення пирогів. Наявність багатьох вітамінів, йоду, цинку, заліза і калію роблять продукт ще й по-справжньому корисним. Купити свинячі серця можна у компанії «Еврокомерс». Ми пропонуємо відмінну ціну за високу якість продукту, який ще й доставимо до вас в будь-яке місто країни.