Жир кишковий
Виробник | Україна |
Характеристика | заморожений |
Термін придатності | |
Охолоджена продукція | 12 діб при t = 0 – +4 ºС |
Морожена продукція | 6 місяців при мінус 18 ºС |
Статус | є в наявності |
Ціни договірні оптові.
Кишковий жир свинячий – це субпродукт, який широко використовується як для вжитку, так і при виробництві. Часто з нього виготовляють так званий смалець, проте для отримання смальцю з кишкового жиру потрібна його спеціальна обробка, що зумовлено специфічним запахом. Використовується у кулінарії – безліч страв закарпатської та угорської кухні зроблені на його основі, а на заміну олії він використовується ще частіше.
Компанія «Єврокомерс» отримує кишковий жир згідно з усіма санітарними нормами. Уся продукція, яка реалізується підприємством, має гарантії якості. Постійний контроль за розвитком виробництва дозволяє нам бути впевненими у нашій продукції. Доставка у будь-яке місто України відбувається у спеціалізованій техніці, а тому продукт доїде до вас свіжим та охолодженим.