Захист персональних даних (Політика конфіденційності)

1. Політика конфіденційності та захисту ваших персональних даних Агентства є невід’ємною частиною Договору публічної оферти, який викладений за наступним посиланням.

2. Агентство поважає ваше право на недоторканість приватного життя та конфіденційність ваших персональних даних, отриманих у результаті користування цим Сайтом та вживає всіх заходів, необхідних для збереження їх конфіденційності та безпеки, у тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту від можливої втрати, неналежного використання, зміни чи знищення. Враховуючи особливості та загрози у інформаційному просторі, Агентство, все ж не може гарантувати абсолютного захисту ваших даних, але зробить все можливе, щоб ваші персональні дані були максимально захищені.

3. Щодо усіх питань, пов’язаних із обробкою, місцем зберігання та використання ваших персональних даних, звертайтеся до:ТзОВ «ЄВРО-КОМЕРС» Червоноград, вул. Львівська, 19 Львівська обл., Україна, 80100

4. Для цілей цих Умов термін «Агентство» включає в себе також його афілійованих осіб чи компаній групи, а також представників, керівників, агентів, співробітників чи партнерів, які можуть отримати доступ до ваших персональних даних у результаті використання вами цього Сайту.

5. Обробка ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України та умов, викладених далі. Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами політики конфіденційності (далі «Умови»). Передача персональних даних Агентства є добровільною. Якщо ви не погоджуєтеся із викладеними Умовами, ви не повинні користуватись Сайтом і негайно його покинути.

6. Які дані ми збираємо та обробляємо про вас: Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Сайті, повідомляєте Службі турботи про клієнтів, надаєте Агентству будь-яким іншим способом, наскільки це необхідно для надання послуг або виконання договірних зобов’язань перед Вами. Особисті дані можуть бути автоматично зібрані та оброблені при використанні веб-сайту (наприклад через cookie-файли).

Така інформація, може включати: інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону, поштова адреса та адреса електронної пошти; дані документів, що засвідчують особу (наприклад, номер та серія паспорта, строк його дії); дані платіжних карток (номер платіжної картки, термін її дії, CVC/CVV-код та ім’я власника платіжної картки). Ми можемо зберігати дані платіжних карток для подальшого використання, проте, ми не зберігаємо CVC/CVV код платіжної картки; автоматично зібрані дані; системні файли (IP-адреса, тип оглядача, посилання / вихід сторінки та URL-адреси, кількість кліків та взаємодії з веб-сайтом, ім’я домену, цільові сторінки / вміст, переглянуті сторінки / вміст, ідентифікатор пристрою та місцезнаходження); інформація з профілю (налаштування, інформація з історії пошуку, інформація з історії бронювання, планів подорожей та іншої інформації)  та інші автоматично зібрані дані; іншу інформацію, яку ви добровільно залишаєте на Сайті.

Вищевказані Дані можуть збиратися через cookie-файли (п.10 цієї Політики Конфіденційності). Агентство також може зажадати додаткової інформації, яка може включати «конфіденційні» персональні дані (наприклад, інформацію, за якою можна визначити Ваше / отримувача стан здоров’я або релігійні переконання), з метою надання Вам / Одержувачу з боку Перевізника / Постачальника Послуг / Агентства найвищого рівня послуг / послуг Агентства.

7. Дані, які ми збираємо та обробляємо про третіх осіб (Покупців / Пасажирів / Клієнтів). Якщо ви створюєте Замовлення Послуг та здійснюєте їх оплату від імені чи в інтересах третіх осіб, інформація, яку ви надаєте про них, також збирається та обробляється Агентством на тих же умовах, на яких обробляються ваші персональні дані.

8. Збір даних неповнолітніх осіб.  Якщо ви неповнолітня особа, не використовуйте цей Сайт та негайно його покиньте. Цей Сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх Користувачів, та поширення інформації про Послуги дітям без згоди їх батьків чи законних представників. Агентство обробляє персональні дані неповнолітніх осіб виключно у випадках надання такої інформації їх батьками чи законними представниками і лише з метою створення Бронювання. Якщо Агентству стане відомо, про використання Сайту неповнолітньою особою та надання нею своїх персональних даних, або у випадку запиту від батьків чи законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх осіб, така інформація буде видалена у розумні строки і Агентство зробить все можливе, щоб не зберігати та не обробляти  персональні дані неповнолітніх осіб.

9. Автоматизований збір даних та файлів “cookie”. Агентство може час від часу збирати та отримувати додаткові дані та інформацію про вас. Наприклад, під час користування Сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого ви відвідуєте Сайт, програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерело посилань та цей Сайт, переглянуті вами сторінки Сайту, переваги щодо певного виду Послуг, посилання, які ви використали для доступу до Сайту та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності у роботі з Сервісами Сайту та пропозицій для вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства. Якщо ви використовуєте соціальні мережі для авторизації на Сайті, ми можемо отримувати ваші дані та уподобання з таких соціальних мереж відповідно до правил надання інформації цими провайдерами послуг та налаштованих вами умов конфіденційності. За допомогою сервісів Google, ми можемо збирати інформацію для аналізу вашої поведінки на Сайті та переваг у виборі Послуг. 10.

Збір та обробка ваших даних за допомогою таких сервісів відбувається з дотримання цих Умов та умов конфіденційності Google. Автоматизований збір деяких даних та застосування технологій «cookies» та «web beacon» сприяє покращенню функціональних характеристик Сайту та розробці максимально зручних у користуванні Сервісів Сайту, а також допомагає нам оцінювати проведення рекламних та маркетингових кампаній, та пропонувати інформацію, яка може бути для вас найбільш цікавою та корисною. Файли «cookies» — невеликі текстові файли, які можуть бути збережені на вашому комп’ютері (чи іншому обладнанні) при першому відвідуванні Сайту та дозволяють розпізнати ваш комп’ютер при повторному відвідуванні (наприклад, запам’ятати ваш логін для входу). Файли «cookies» не можуть жодним чином впливати на роботу вашого комп’ютера (чи іншого обладнання) чи його даних чи занести вірус.

На Сайті використовуються короткострокові та постійні файли «cookies», які ви можете самостійно видалити з вашого комп’ютера. Зверніть увагу, що деякі збережені дані в «cookies», наприклад, інформація про паспортні дані та інше, з метою безпеки шифруються. Якщо ви не зареєстровані на Сайті, файли «cookies» не містять конфіденційної інформації. Якщо ви блокуєте файли «cookies», деякі функції сайту можуть бути недоступними. Файли «web beacon» («веб-маяки») – невеликі графічні дані, що, як правило, використовуються разом із файлами «cookies» і можуть бути розміщені на Сайті чи повідомленнях, які ви отримуєте з Сайту. Використання файлів «web beacon» є аналогічним до файлів «cookies». Якщо ви блокуєте використання файлів «cookies», то файли «web beacon» також не будуть застосовуватися. Якщо у вас виникають питання щодо використання файлів «cookies» та «web beacon», звертайтеся за допомогою у Службу турботи про клієнтів.

10. Як ми використовуємо ваші дані та дані третіх осіб. Ми використовуємо ваші персональні дані для забезпечення надання Послуг та виконання договірних умов з Постачальниками Послуг/Перевізниками щодо замовлених вами Послуг; комунікації з вами щодо замовлень;надання підтримки у роботі з Сайтом та Сервісами Сайту; надання інформації про існуючі чи майбутні послуги та пропозиції; покращення роботи Сайту та обслуговування Користувачів; надання відповідей на ваші запити та коментарі; для нарахування бонусів, якщо ви берете участь у наших програмах лояльності; для участі у наших опитуваннях та проханнях надати відгук; для вивчення послуг, які вас можуть зацікавити; для вирішення претензій; для повідомлення про можливі заборонені чи протиправні дії; для вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути на підставі чи щодо виконання умов Договору оферти; для інших цілей про які будемо вас повідомляти. Дані платіжних карток використовуються з метою підтвердження оплати створених вами Бронювань на Сайті. Агентство прагне забезпечити якомога вищий рівень сервісу для вас. З цією метою ми можемо надсилати вам повідомлення на електронну пошту щодо статусу ваших Бронювань, та/або інформацію із переліком пропозицій, які можуть вас зацікавити на нашому Сайті та які можуть бути пов’язані із обраними вами Послугами. Якщо ви не маєте бажання отримувати такі повідомлення, ви можете відмовитися від їх отримання.

11. Google Analytics. Агентство використовує Google Analytics, яка є інструментом веб-аналітики, що допомагає розуміти, яким чином відвідувачі взаємодіють з Сайтом. Google Analytics збирає такі дані: про браузер, тип пристрою, моделі пристрою, місцезнаходження, країну, місто, постачальника послуг, дозвіл екрана (на мобільному), часу перебування на Сайті, мову, операційну систему, відвідані сторінки на Сайті. Інформація, згенерована cookie-файлами про використання Сайту (в тому числі IP-адреса користувача), може передаватися і зберігатися Google на серверах, що знаходяться за межами України (наприклад, в США). Google використовує інформацію з метою вивчення використання Сайту, підготовки звітів про діяльність Сайту і пропозиції інших додаткових послуг. Google може надавати цю інформацію третім особам, якщо вона вимагається від Google на законних підставах, або в разі обробки інформації від імені Google. Термін функціонування cookie-файлів Google Analytics закінчується через 730 днів (значення за замовчуванням), і вони будуть зберігатися на Вашому пристрої протягом цього часу, за винятком випадків, коли Ви видаляєте їх вручну.

12. Програмні розширення соціальних мереж. У разі Вашої взаємодії з програмними розширеннями соціальних мереж, що використовуються на Сайті (наприклад, кнопка «Like», надана Facebook Ireland Ltd в Ірландії, кнопка «Twitter», надана Twitter Inc в США, або кнопка «Instagram», надана Instagram, LLC в США), або, якщо Ви отримуєте доступ до контенту на Сайті, який містить програмне розширення соціальної мережі, Ваш пристрій встановлює пряме з’єднання з серверами відповідного постачальника соціальної мережі. Як правило, постачальники соціальних мереж отримують інформацію через свої програмні розширення щодо використання Вами Сайту, а саме: про вашу операційну систему, браузер, IP-адресу, пошук якого контенту здійснюється на даний момент, пошук якого контенту здійснювався в минулий раз, а також про дату / час перегляду контенту. Така інформація дає можливість постачальнику соціальної мережі скласти профіль стосовно Вашої користувальницької поведінки і додати цю інформацію в відповідний профіль у соціальній мережі. Не виключається можливість того, що такий профіль може підлаштовуватися під Вас, навіть якщо Ви не зареєстровані або не ввійшли в соціальну мережу. Зверніть увагу на те, що Агентство не має детальної інформації про зміст даних, які передаються або використовуються третіми особами — постачальниками програмних розширень соціальних мереж. Зверніться за цією інформацією безпосередньо до відповідного постачальника соціальної мережі, а також ознайомтесь з його політикою конфіденційності з метою отримання більш докладної інформації про збір, зберігання, обробку і передачу персональних даних, якими правами Ви володієте або як Вам отримати задовільні параметри конфіденційності. У разі, якщо Ви не хочете передавати такі дані, Агентство рекомендує Вам вийти з усіх соціальних мереж перед використанням Сайту.

13. Передача ваших даних. Використовуючи цей Сайт та створюючи Бронювання ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання обраних вами Послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. Створюючи Бронювання на Сайті, ви надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам. Агентство може передавати ваші дані наступним особам: Операторам, наприклад готелям, авіаперевізникам тощо, які надають замовлені вами Послуги. Усі Послуги на цьому Сайті, які пропонуються третіми особами, відмічені як такі на нашому Сайті. Ми не передаємо адресу вашої електронної пошти операторам за винятком випадків, коли це необхідно для надання Послуг, які ви замовили в Агентства. Треті особи можуть використовувати такі дані лише для цих цілей. Ми не накладаємо будь-яких інших обмежень на операторів, що стосуються використання або розкриття інших видів ваших персональних даних. В силу цього ми рекомендуємо вам самостійно ознайомитися із політикою конфіденційності кожного оператора, який надає вам замовлені на Сайті послуги. Звертаємо вашу увагу на те, що такі оператори можуть зв’язатися з вами з метою отримання додаткової інформації щодо вас, допомогти вам із бронюванням Послуг, або відповісти на ваші коментарі; Незалежним операторам, які пропонують послуги і діють від нашого імені, а також операторам, які обробляють дані платіжної картки, бізнес-аналітикам, менеджерам по роботі з клієнтами, маркетологам, експертам, які видають опитувальники чи інші пропозиції і є відповідальні за запобігання шахрайствам з платежами. Ми також можемо дозволити незалежним операторам використовувати дані від нашого імені, якщо це необхідно для належного функціонування нашого Сайту чи розсилки онлайн-повідомлень, що можуть бути цікавими для вас. Незалежні оператори отримують доступ та збирають ту інформацію, яка необхідна для їх роботи. Їм заборонено надавати такі дані чи використовувати їх для інших цілей. Так само, як і ми, вони повинні дотримуватися тих самих Умов захисту персональних даних; Діловим партнерам, спільно з якими ми пропонуємо продукти та послуги або їх продукти та послуги, які запропоновані на нашому Сайті. Вам завжди видно, чи Послуги, які ви шукаєте, належать певній незалежній компанії. В такому випадку надається лише ім’я ділового партнера або його ім’я супроводжується нашим. Якщо ви приймаєте їх послуги, є імовірність того, що ми надамо вашу інформацію, а саме ваші персональні дані, такому діловому партнерові. Будь ласка, зверніть увагу на те, що ми не здійснюємо нагляд за політикою конфіденційності таких бізнес-партнерів; Веб-сайтам, які містять посилання на наші сайти. Якщо ви потрапили на наш Сайт з іншого сайту (наприклад, через посилання), ми надамо певну інформацію про вас тим сайтам, які забезпечили посилання на нас. Ми не обмежуємо використання вашої конфіденційної інформації такими веб-сайтами та рекомендуємо вам самостійно ознайомитися із політикою захисту персональних даних тих сайтів, з яких ви перейшли на наш Сайт. Також ми можемо надавати ваші персональні дані афілійованим особам Агентства або групам афілійованих осіб, представникам, посадовим особам, агентам, працівникам чи партнерам з метою виконання умов та положень, викладених в Оферті. Крім цього, ми можемо розкривати вашу інформацію: у відповідь на виконавчий документ, повістку в суд або рішення суду; для захисту від неправомірних вимог; або для виконання інших законних вимог. В такому випадку, ми зберігаємо за собою право на судове оскарження; у випадку якщо ми вважатимемо це за необхідне для реагування на незаконні дії чи проведення аналізу неправомірного акту, з метою вимоги щодо проведення такого аналізу або прийняття відповідних мір; для захисту або збереження наших прав, майна, або безпеки Агентства, Сайту, чи споживачів; що стосується нашої Оферти чи інших договорів; у зв’язку із укладенням договорів у певних сферах, зокрема, ліквідації, злиття і поглинання, об’єднання капіталів чи продажу зазначеного вище, а також, що є малоймовірним, банкрутства. В інших випадках, які не зазначені тут, ви будете повідомлені про розкриття ваших персональних даних третім особам. У такому випадку, ви можете дозволити чи заборонити надання нами ваших особистих даних третій особі.

14. Транскордонна передача даних. Ви погоджуєтеся з тим, що для надання Послуг, Агентство може зберігати та обробляти ваші персональні дані (всі або частину даних, визначених у п. 7 цих Умов), у тому числі проводити безпекову перевірку транзакцій на серверах та ресурсах, які знаходяться за межами України. Ви надаєте свою безумовну згоду на передачу будь-яких чи всіх ваших персональних даних за межі України лише з метою отримання належного рівня замовлених Послуг. Зберігання та обробка ваших персональних даних може проводитися на серверах та ресурсах, які належать Агентству або незалежним підрядникам і можуть бути розміщені у будь-якій країні світу (у тому числі, але не обмежуючись, країнами Європейського Союзу, чи Європейського економічного простору, США, Канаді). Якщо ви використовуєте цей Сайт, знаходячись на території Європейського Союзу, цим ви надаєте свою згоду на передачу ваших персональних даних за межі Європейського Союзу та Європейського економічного простору. Ви повідомлені та погоджуєтеся з тим, що ваші персональні дані можуть передаватися також у США. Будь-яка транскордонна передача даних відбувається лише для виконання умов Договору оферти, цих Умов та з метою надання, замовлених вами Послуг. Всі транскордонні передачі даних обмежуються тими категоріями даних та одержувачами, які необхідні для виконання Правил, цих положень та надання замовлених послуг.

15. Внесення змін. Агентство на власний розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Агентство публікуватиме зміни на цьому Сайті. Агентство не має зобов’язань повідомляти вас про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Сайті. Зміни починають діяти з дати публікації. Ви зобов’язуєтесь самостійно та регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що ваше явне прийняття цих Умов та/або використання цього Сайту після дати публікації змін означатиме вашу повну та безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, ви повинні припинити користуватися Сайтом.

16. РЕКВІЗИТИ Повне найменування власника Сайту: ТзОВ «ЄВРО-КОМЕРС» Місцезнаходження: м. Червоноград, вул. Львівська, 19 Львівська обл., Україна, 80100 Телефон: +38 032 49 49 900 (цілодобово, згідно тарифів операторів) Email: info@eurocommerce.biz