Для тих хто не знає що таке полядвиця свиняча, пояснимо — так називають найдовший зовнішній м’яз спини тварини. Він знаходиться з обох боків вздовж її хребта. Також її ще називають свинна корейка або філейка. Цей прошарок складається по суті лише з мʼяса та зовсім невеликого прошарку сала. І оскільки такий відруб є найніжнішою та найпіснішою частиною свинини, він став ідеальним головним інгредієнтом для дієтичних страв та харчування спортсменів.
Корейка свинна дуже цінується як серед професіональних кухарів, так і серед кулінарів-аматорів. Це зумовлено варіативністю її приготування. Так, вона добре підійде для запікання та смаження, для грилю та коптильні. Окрім того, її вільно використовують як окрему страву або ж поєднують з іншими інгредієнтами.
Полядвиця має доволі щільну структуру через що з неї рекомендують готувати відбивні, азу, шніцелі, шашлик та медальйони. Але не менш популярними стали такі страви з цього відрубу:
Можливості приготування страв з цим мʼясом нескінченні, адже вона чудово підходить для поєднання з овочами та соусами іі дозволяє створити унікальні та смачні страви.
Купити полядвицю оптом відмінної якості та у максимально свіжому стані можна у ТЗОВ “Євро-Комерс”. Завдяки наявності у компанії автопарку з більше ніж 20 машин, оптові доставки здійснюються у необхідному для клієнта обсязі товару, а власна система трекінгу логістики дозволяє вчасно доставляти замовлення по всій території Україні, відслідковуючи їх транспортування у реальному часі. Такі умови доставки роблять компанію “Євро-Комерс” незалежною від сторонніх перевізників і спрощують роботу з постачальниками.
Налагоджена система обробки продукції у цеху компанії дозволяє їй кожного дня виробляти та поставляти понад 90 тонн свіжої м’ясної продукції у широкому виборі. Тому ви можете розраховувати на стабільне оптове постачання різних видів свинини, зокрема, на доставку свинної корейки у необхідному вам обсязі.