• Політика конфіденційності
    • RU
  • Пн - Пт: 9:00 - 18:00
Компанія Євро-Комерс
Компанія Євро-Комерс
  • Про компанію
  • Продукція
    • Свинина
      • Напівтуші свинячі
      • Ребра і кістки
      • Черева
      • Частини свинини
      • Субпродукти
    • Смалець
    • Риба
    • Консервовані фрукти та овочі
    • Ковбасні вироби
      • Варені ковбаси
      • Сосиски та сардельки
      • Напівкопчені ковбаси
      • М’ясні делікатеси
      • Сало
      • Гриль
      • Інші
  • Cпівпраця
  • Новини
    • Блог
    • Івенти
  • Вакансії
  • Контакти

+38 (097) 000-90-05

  • RU
  • Про компанію
  • Продукція
    • Свинина
      • Напівтуші свинячі
      • Черева
      • Частини свинини
      • Субпродукти
      • Ребра і кістки
    • Смалець
    • Риба
    • Консервовані фрукти та овочі
    • Ковбасні вироби
      • Варені ковбаси
      • Сосиски та сардельки
      • Напівкопчені ковбаси
      • М’ясні делікатеси
      • Сало
      • Гриль
      • Інші
  • Cпівпраця
  • Новини
    • Блог
    • Івенти
  • Вакансії
  • Контакти
+38 (097) 000-90-05
Пн - Пт: 9:00 - 18:00
© 2025, Компанія Євро-Комерс

Консервовані фрукти та овочі

Головна > Продукція > Консервовані фрукти та овочі
  • Свинина
  • Смалець
  • Риба
  • Ковбасні вироби
  • Консервовані фрукти та овочі
Груші консервовані Helcom в сиропі половинками
Консервовані фрукти та овочі
Груші консервовані Helcom в сиропі половинками
Оливки – Маслини чорні Helcom
Консервовані фрукти та овочі
Оливки – Маслини чорні Helcom
Шампіньйони консервовані Helcom солоні, різані
Консервовані фрукти та овочі
Шампіньйони консервовані Helcom солоні, різані
Персики консервовані Ріо в сиропі
Консервовані фрукти та овочі
Персики консервовані Ріо в сиропі
Персик консервований Helcom у сиропі половинками
Консервовані фрукти та овочі
Персик консервований Helcom у сиропі половинками
Оливки зелені консервані Helcom
Консервовані фрукти та овочі
Оливки зелені консервані Helcom

Консервовані овочі та фрукти виробляються та зберігаються таким чином, щоб подовжити термін їх зберігання без втрати приємного, натурального та ніжного смаку продуктів. Такі їх переваги як довгий термін придатності, зручність зберігання та використання, збереження вітамінів та мінералів, доступність поза сезоном та варіативність використання зробили консервовані овочі та фрукти досі такими популярними серед жителів України.

Де купити консервовані фрукти та овочі оптом у надійного поставщика?

Придбання в Україні овочевих та фруктових консервів гуртом не є важким завданням, але важливим питанням залишається їх якість та ціна. Так, овочева та фруктова консервація за вигідними оптовими цінами доступна в широкому виборі у торговій компанії ТзОВ “EuroCommerce”.

Ціна продукції у такого великого постачальника на порядок нижча, а крім того, наданий асортимент задовольнить різні потреби покупців через свою універсальність. Разом з тим тут ви можете вибрати найбільш здорові консервовані фрукти та овочі які мають сертифікати якості як продукт. Так, купити консервовані фрукти оптом у цій компанії є зручним та надійним рішенням для великих бізнесів.

Як відбувається доставка консервації?

Щоб придбати консервовані овочі та фрукти у необхідному для вашого бізнесу гуртовому обʼємі та варіаціях, з доставкою до конкретної адреси та в зручний вам час, скористайтеся пропозицією онлайн-магазину “EuroCommerce”. Тут оформлення замовлень проводиться в режимі онлайн (заповнення електронної заявки) та через звернення за контактними телефонами.

Після оформлення замовлення гуртової купівлі, консервовані фрукти та консервовані овочі клієнт може забрати безпосередньо зі складу компанії самовивозом, або ж отримати доставленням через Укрпошту, Нову Пошту чи кур’єрським доставленням. Вартість останніх тарифікуватиметься згідно прайсу того чи іншого вибраного перевізника.

Яка різниця між свіжими і консервованими овочами та фруктами

Те, чим відрізняється користь свіжих й консервованих овочів та фруктів залежить від декількох факторів, а саме самої процедури консервації, типу використовуваних добавок, тривалості зберігання та способу їх приготування. Ось деякі ключові аспекти для порівняння:

Відносно вмісту поживних речовин:

  • У свіжих овочах та фруктах часто міститься вищий показник вітамінів, мінералів та антиоксидантів через те, що вони не проходили теплову обробку чи тривале зберігання.
  • Консервовані фрукти та консервовані овочі можуть містити менше або стільки ж корисних речовин, в залежності від того, яким був метод консервації, додані інгредієнти та тривалість зберігання.

Щодо вмісту добавок:

  • У свіжих овочах та фруктах зазвичай не містяться добавки, якщо при вирощуванні не використовували хімічні добрива або пестициди.
  • Овочеві консерви можуть містити у розсолі сіль, а фруктові консерви — цукор у сиропі, а також добавки, що зберігають смак, колір та текстуру. Але з цим легко можна ознайомитись просто звернувши увагу на зміст, що не так легко при купівлі свіжих аналогів.

Про термін зберігання:

  • Свіжі овочі та фрукти обмежені за терміном зберігання, тим паче якщо умов зберігання не дотримувався постачальник чи сам покупець.
  • Мариновані овочі та фрукти спеціально призначені для тривалого збереження, тому доступні навіть поза сезоном і мають порівняно стабільну ціну.

Відносно зручності:

  • Свіжі овочі та фрукти вимагають додаткової якісної обробки, очищення та нарізання.
  • Консервовані варіанти вже готові до вживання чим заощаджують час та убезпечують споживання. Тому, купити консервовані овочі оптом — є хорошим виходом для сегменту HoReCa.

Зрештою, в обидвох опцій є певні переваги, тому лікарі рекомендують включати їх у раціон для забезпечення різноманітності поживних речовин.

До речі, дослідники каліфорнійського університету з’ясували — люди, які вживають консервовані овочі й фрукти, в цілому харчуються правильніше тих, хто не додає їх у раціон, адже отримують більше магнію, білку, вітаміну А та кальцію.

Процес обробки консервованої продукції

Процедура обробки даного сегменту продукції відрізняється в залежності від виду фруктів чи овочів, що підлягають консервуванню. Але процеси миття та підготовки, наприклад, з видалення кісточок з фруктів, очищення їх та овочів чи нарізання перед бланшуванням є майже однаковими. Надалі у готовому вигляді продукт викладається у банки та до неї додається рідина та приправи (за необхідністю рецептури).

Перед консервуванням фруктових плодів вода, сироп чи сік що використовуються стерилізуються. Консервовані овочі ж для стерилізації проходять швидке нагрівання під паром (до певної температури, що потрібна саме цьому виду овочів) та швидке охолодження.

Зазвичай плоди консервують у цехах недалеко від місця їх збору протягом лише декількох годин. Це допомагає зберегти їх максимальну свіжість і поживність.

© 2025, Компанія Євро-Комерс | Developed and support by NoSite

×