Консервовані овочі та фрукти виробляються та зберігаються таким чином, щоб подовжити термін їх зберігання без втрати приємного, натурального та ніжного смаку продуктів. Такі їх переваги як довгий термін придатності, зручність зберігання та використання, збереження вітамінів та мінералів, доступність поза сезоном та варіативність використання зробили консервовані овочі та фрукти досі такими популярними серед жителів України.
Придбання в Україні овочевих та фруктових консервів гуртом не є важким завданням, але важливим питанням залишається їх якість та ціна. Так, овочева та фруктова консервація за вигідними оптовими цінами доступна в широкому виборі у торговій компанії ТзОВ “EuroCommerce”.
Ціна продукції у такого великого постачальника на порядок нижча, а крім того, наданий асортимент задовольнить різні потреби покупців через свою універсальність. Разом з тим тут ви можете вибрати найбільш здорові консервовані фрукти та овочі які мають сертифікати якості як продукт. Так, купити консервовані фрукти оптом у цій компанії є зручним та надійним рішенням для великих бізнесів.
Щоб придбати консервовані овочі та фрукти у необхідному для вашого бізнесу гуртовому обʼємі та варіаціях, з доставкою до конкретної адреси та в зручний вам час, скористайтеся пропозицією онлайн-магазину “EuroCommerce”. Тут оформлення замовлень проводиться в режимі онлайн (заповнення електронної заявки) та через звернення за контактними телефонами.
Після оформлення замовлення гуртової купівлі, консервовані фрукти та консервовані овочі клієнт може забрати безпосередньо зі складу компанії самовивозом, або ж отримати доставленням через Укрпошту, Нову Пошту чи кур’єрським доставленням. Вартість останніх тарифікуватиметься згідно прайсу того чи іншого вибраного перевізника.
Те, чим відрізняється користь свіжих й консервованих овочів та фруктів залежить від декількох факторів, а саме самої процедури консервації, типу використовуваних добавок, тривалості зберігання та способу їх приготування. Ось деякі ключові аспекти для порівняння:
Відносно вмісту поживних речовин:
Щодо вмісту добавок:
Про термін зберігання:
Відносно зручності:
Зрештою, в обидвох опцій є певні переваги, тому лікарі рекомендують включати їх у раціон для забезпечення різноманітності поживних речовин.
До речі, дослідники каліфорнійського університету з’ясували — люди, які вживають консервовані овочі й фрукти, в цілому харчуються правильніше тих, хто не додає їх у раціон, адже отримують більше магнію, білку, вітаміну А та кальцію.
Процедура обробки даного сегменту продукції відрізняється в залежності від виду фруктів чи овочів, що підлягають консервуванню. Але процеси миття та підготовки, наприклад, з видалення кісточок з фруктів, очищення їх та овочів чи нарізання перед бланшуванням є майже однаковими. Надалі у готовому вигляді продукт викладається у банки та до неї додається рідина та приправи (за необхідністю рецептури).
Перед консервуванням фруктових плодів вода, сироп чи сік що використовуються стерилізуються. Консервовані овочі ж для стерилізації проходять швидке нагрівання під паром (до певної температури, що потрібна саме цьому виду овочів) та швидке охолодження.
Зазвичай плоди консервують у цехах недалеко від місця їх збору протягом лише декількох годин. Це допомагає зберегти їх максимальну свіжість і поживність.