• Політика конфіденційності
  • Пн - Пт: 9:00 - 18:00
Компанія Євро-Комерс
Компанія Євро-Комерс
  • Про компанію
  • Продукція
    • Свинина
      • Напівтуші свинячі
      • Ребра і кістки
      • Черева
      • Частини свинини
      • Субпродукти
    • Смалець
    • Риба
    • Консервовані фрукти та овочі
    • Ковбасні вироби
      • Варені ковбаси
      • Сосиски та сардельки
      • Напівкопчені ковбаси
      • М’ясні делікатеси
      • Сало
      • Гриль
      • Інші
  • Cпівпраця
  • Новини
    • Блог
    • Івенти
  • Вакансії
  • Контакти

+38 (097) 000-90-05

  • Про компанію
  • Продукція
    • Свинина
      • Напівтуші свинячі
      • Черева
      • Частини свинини
      • Субпродукти
      • Ребра і кістки
    • Смалець
    • Риба
    • Консервовані фрукти та овочі
    • Ковбасні вироби
      • Варені ковбаси
      • Сосиски та сардельки
      • Напівкопчені ковбаси
      • М’ясні делікатеси
      • Сало
      • Гриль
      • Інші
  • Cпівпраця
  • Новини
    • Блог
    • Івенти
  • Вакансії
  • Контакти
+38 (097) 000-90-05
Пн - Пт: 9:00 - 18:00
© 2025, Компанія Євро-Комерс

Свинина

Головна > Продукція > Свинина
  • Напівтуші свинячі
  • Черева
  • Частини свинини
  • Субпродукти
  • Ребра і кістки
Корейка
Частини свинини
Корейка
Лопатка
Частини свинини
Лопатка
Шийна частина свиняча
Частини свинини
Шийна частина свиняча
Грудинка без кістки
Частини свинини
Грудинка без кістки
Голова свиняча
Субпродукти
Голова свиняча
Ноги свинячі
Субпродукти
Ноги свинячі
П’ятаки свинячі
Субпродукти
П’ятаки свинячі
Шинка
Частини свинини
Шинка
Свинячі вуха з ракушкой
Субпродукти
Свинячі вуха з ракушкой
Шкіра свиняча
Субпродукти
Шкіра свиняча
Серце свиняче
Субпродукти
Серце свиняче
Хвости свинячі
Субпродукти
Хвости свинячі
Ребра м’ясні з лопатки покращені
Ребра і кістки
Ребра м’ясні з лопатки покращені
Ребра свинні з корейки
Ребра і кістки
Ребра свинні з корейки
Ребра м’ясні з грудинки
Ребра і кістки
Ребра м’ясні з грудинки
Кістки з шийної частини
Ребра і кістки
Кістки з шийної частини
Язик свинячий
Субпродукти
Язик свинячий
Печінка свиняча
Субпродукти
Печінка свиняча
Легені свинячі
Субпродукти
Легені свинячі
Калтик свинячий
Субпродукти
Калтик свинячий
Мозок свинячий
Субпродукти
Мозок свинячий
Нирки свинячі
Субпродукти
Нирки свинячі
Селезінка свиняча
Субпродукти
Селезінка свиняча
Сало хребтове свиняче
Частини свинини
Сало хребтове свиняче
Вирізка свиняча
Частини свинини
Вирізка свиняча
Черева калібрована свиняча
Черева
Черева калібрована свиняча
Кудрявка свиняча
Черева
Кудрявка свиняча
Півтуша свиняча
Напівтуші свинячі
Півтуша свиняча
Півтуша свиняча знежирена
Напівтуші свинячі
Півтуша свиняча знежирена
Ребра лущені
Ребра і кістки
Ребра лущені
Свинина напівжирна тримінг 80/20
Частини свинини
Свинина напівжирна тримінг 80/20
Шлунок свинячий
Субпродукти
Шлунок свинячий
Відруб свинячий передній
Частини свинини
Відруб свинячий передній

Свинина є одним з найпопулярніших видів м’яса в Україні, що не є дивним, адже вона поживна, підходить для приготування багатьох видів страв та загалом корисна для здоров’я. М’ясо свині містить в собі вітаміни групи В, зокрема, важливий вітамін В12, наряду з залізом, калієм та натрієм. Такі властивості м’яса свині, а також його приємний смак та можливість приготування безлічі страв роблять його чудовим варіантом продукту харчування.

Основні вимоги при виборі свинини є вартість м’яса, його свіжість та якість. Один з лідерів ринку мʼясної продукції в України — ТзОВ “Євро-Комерс”, пропонує клієнтам за вигідною вартістю придбати якісне м’ясо свині, яке відповідає європейським стандартам та проходить суворий контроль.

Купити свинину оптом в Україні від надійного постачальника

Якщо ви задавалися питанням де купити оптом свинину та ще й щоб доставка була саме у ваше місто по вигідній ціні, то відповідь — у компанії EuroCommerce. Виробництво свинини у цеху компанії відповідає усім дійсним міжнародним стандартам ІSO та FSSС. Крім того вона може надати замовнику будь-який потрібний об’єм у визначений час та пропонує можливість виконання обвалки мʼяса суто під специфіку бізнесу клієнта.

Купити свинину у EuroCommerce в оптовому обсязі зручно та надійно для власників та керівників HoReCa, магазинів та супермаркетів, мʼясопереробних цехів та виробництв, трейдерів та дистрибʼютерів, адже компанія постійно працює з оптовими клієнтами та має налагоджені процеси виробництва, оформлення замовлень та доставлення.

Щоб одразу зорієнтуватися в тому, якою буде ціна свинини саме у необхідному вам обʼємі, достатньо залишити заявку з номером телефону та імʼям на сайті. Після виконання такого запиту, менеджери компанії в короткий час зв’яжуться з вами та детально проконсультують щодо замовлення та прайсу на нього.

Лише свіжа свинина: Технології виробництва свинини в EuroСommerce

Купити свинину оптом у ТзОВ “Євро-Комерс” означає придбати дійсно свіже та натуральне м’ясо, адже процес виробництва в компанії побудований за повним технологічним циклом, починаючи з забою тварин та завершуючи реалізацією свинини. Кожен етап обробки м’яса реалізується у окремому спеціалізованому цеху.

Компанія працює за сучасними технологіями у замкнутому циклі що дозволяє працівникам одночасно контролювати усі етапи роботи і отримувати високоякісну продукцію. Виробнича потужність у 1000 голів на день та застосування механізованих технологій що зберігають поживні властивості м’яса, дозволяють швидко збирати будь-яке замовлення і доставляти його у найкоротші терміни, тому клієнти завжди отримують тільки свіжу продукцію.

ТзОВ “Євро-Комерс” має сертифікат системи менеджменту безпеки харчових продуктів та сертифікат на систему управління якістю.

Як відбувається доставка свинини?

Для оптових клієнтів, які вирішили купити свинину у EuroCommerce, компанія виконує безкоштовну доставку до визначеного міста замовника. Власна логістика, що складається з понад 20 автомобілів з рефрижераторами, дозволяє компанії виконувати вчасну доставку по Україні у будь-який зручний для клієнта час з Понеділка по Суботу.

Доставка продукції в обовʼязковому порядку відбувається з дотриманням температурних, санітарних та ветеринарних норм.

Обирайте найкраще: Правила вибору свинини

Для тих, хто хоче купити свинину у максимально свіжому та якісному стані, ось декілька базових порад на що треба звертати увагу:

  • мʼясо не повинно мати неприємних запахів;
  • воно має бути з вологою поверхнею, світло-рожевого або світло-червоного забарвлення без сірих та зелених відтінків;
  • походити від надійних постачальників з гарною репутацією;
  • структура м’яса має бути щільною та пружною, без пересихання;
  • поверхня не має бути надто блідою або надто темною та без великої кількості синців чи ушкоджень;
  • у хорошої свинини жирні прожилки розподілені рівномірно.

Найпопулярніші страви зі свинини

Мʼясо свині це популярний інгредієнт у безлічі кухонь світу. Ось найпопулярніші способи приготування свинини:

  • Шашлик: приготовлені на шампурах або грилі шматочки свинини попередньо оброблені маринадом або спеціями.
  • Свинячий гуляш: мʼясо нарізане та тушковане з цибулею, спеціями та овочами.
  • Котлети: мʼясний фарш зроблений з додаванням хліба, яєць, цибулі та спецій, смажене на сковороді чи грилі.
  • Стейк: товстий шмат мʼяса у різних спеціях, зазвичай повільно смажиться на сковороді, грилі або у духовці до бажаного ступеню прожарки.
  • Шніцель у вигляді тонких відбивних шматочків, зазвичай панірованих та смажених.
  • Ковбаса з м’ясної суміші зі спеціями, що упакована в оболонку і надалі може бути обсмажена чи запечена.

© 2025, Компанія Євро-Комерс | Developed and support by NoSite

×