Свинна лопатка є частиною переднього окосту тварини, яка прилягає до її шиї та плечового суглобу. Лопатка вважається однією з найцінніших відрубів свинини. Цінують в кулінарії це мʼясо з ряду причин. По-перше, м’ясо зі свиної лопатки зазвичай м’якіше та ніжніше ніж інші частини. По-друге, в ній майже не містяться вуглеводи, грубі волокна та сполучна тканина. Саме через це свиняча лопатка ніжна та у міру соковита.
В ній містяться такі корисні вітаміни та мікроелементи як тіамін, цинк, вітаміни В12 та В6, ніацин, фосфор та залізо. Усі вони відіграють важливе значення для різних функцій людського організму. Окрім цього, вона універсальна, оскільки може бути приготовлена у безлічі рецептурних варіацій та декількома способами: включаючи запікання, тушкування, смаження на сковороді та у мангалі. Це дозволяє створювати страви різні за текстурою та смаком.
Лопатка свинна завдяки своїм особливостям дає можливість створення безлічі гарячих та холодних страв, закусок, консервів та делікатесів. Серед населення України особливий попит мають ось такі страви:
Завдяки наявності у компанії автопарку з більше ніж 20 машин, оптові доставки здійснюються у необхідному для клієнта обсязі товару, а власна система трекінгу логістики дозволяє вчасно доставляти замовлення по всій території Україні, відслідковуючи їх транспортування у реальному часі. Такі умови доставки роблять компанію “Євро-Комерс” незалежною від сторонніх перевізників і спрощують роботу з постачальниками.
Налагоджена система обробки продукції у цеху компанії дозволяє їй кожного дня виробляти та поставляти понад 90 тонн свіжої м’ясної продукції у широкому виборі. Тому ви можете розраховувати на стабільне оптове постачання різних видів свинини, зокрема, завжди зможете купити свинну лопатку оптом у необхідному вам обсязі.